fredag 4 februari 2011

Väggar dubblade - snön smälter

Allrummet är nu färdigt att börja måla.

Stora sovrummet likaså...
Vårsolen sträcker sig över trädtopparna. Våra nya grannar har också fått upp sitt hus, längst till vänster i bild. Nu väntar vi bara på grannarna precis bakom oss att sätta igång.

Nu är alla väggar dubblade och även innertaket. Blir riktigt ljust och fint och i nästa vecka kommer målarna, sen kakelsättarna, o köket, o WC armaturer...snart inflyttning.
Utanför huset börjar snön smälta och vårsolen lyste - men det kommer säkerligen en eller ett par omgångar med snö till innan vi är klara. Börjar så smått planera för plintsättning av altan och även målning av hus, vore skönt att få detta klart innan flytten som nu är beräknad till påskhelgen.

2 kommentarer:

  1. Hej! Vi är en familj i Småland som väntar på tomt för att sen bygga ett likadant hus som ni, det är verkligen jättekul att följa er blogg! Jag undrar hur ni gör med altan? Ska ni ha tak över?

    Ert hus kommer bli superfint, jag antar att ni längtar:-)

    Ulrika

    SvaraRadera
  2. Hej Ulrika
    Vi kommer förmodligen inte ha tak över altanen, utan tänker oss två 5x5m altanytor som ligger i vinkeln. Dvs 25kvm stor matbordsdel o grill direkt utanför altandörren och fönstren, samt en likastor loungedel utmed toalettfönster/sovrumsfönstret. På så vis får vi den tidiga morgonsolen längst ut på altanen och samtidigt behålla stor yta av gräsmattan framför altandelarna.

    Vi längtar som bara den :)

    SvaraRadera