onsdag 23 november 2011

Panel, vindskivor och liggande vägg klar

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
  Tack på förhand.
  Mvh//

  Hans-Åke på Aleka

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag har tittat på din sida och jag tycker carporten är himla fin! Vi ska också bygga en carport framöver och jag undrar därför om du har några ritningar på den? Tänkte använda när jag söker bygglov.

  Min epost är: calle.dunso@gmail.com

  Tack på förhand!

  /Calle

  SvaraRadera
 3. Raymond Tinglum23 april 2014 18:02

  Hej! Jag håller med föregående skribent. Jag tycker också att carporten var mycket snygg. Vi har börjat vår resa med att bygga carport och denna modell är vi ute efter. Vad är det för märke? Storlek på carporten? Ritningar som föregående skribent skrev för att söka bygglov är också av intresse.
  Ser fram emot ditt svar!

  Min e-post är: raymond.tinglum@beckers.se

  Tack på förhand!!

  Raymond

  SvaraRadera
 4. Hej! Även jag ska till att bygga carport och tycker att eran är riktigt snygg. Har du några ritningar på den som man skulle kunna få kika på så skulle jag vara supertacksam.
  Hälsningar Stefan Persson stefan.persson@presto.se

  SvaraRadera
 5. Hej, vi undrar om du kan tipsa oss var man får tag i ritning alt byggsats till er eller liknande carport. Den är snygg och ser inte alltför komplicerad ut.
  Med vänliga hälsningar. Johan Torvaldsson, johan@scanglas.se

  SvaraRadera